Nilson bedden

Aspen

Nilson Beds, bekend om zijn bedden van topkwaliteit en luxe design, introduceert met trots het nieuwste ontwerp: Aspen. Dit bed is tot stand gekomen in samenwerking met de gerenommeerde ontwerper Hans Kuijten.

Over het bed Aspen
Het Nilson bed Aspen heeft de karakteristieke signatuur van Hans Kuijten. Gemaakt van ruige materialen gecombineerd met aangename stoffen, straalt het bed de sfeer uit van het exclusieve wintersportgebied Aspen. Robuust, met een eigentijds karakter.

Het dubbeldikke hoofdbord combineert stoer leer met zachte aaibare stoffen. Grove stiknaden geven het design een krachtig uiterlijk. De nachtkastjes weerspiegelen de elegante hoeken van het hoofdbord. De sfeerverlichting is afkomstig van het merk Maretti, wat bijdraagt aan de warme en intieme sfeer.
Net als elke Nilson, is ook dit bed een ambachtelijk stuk vakwerk van Nederlandse bodem. Vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke materialen, garandeert het een ongeëvenaard slaapcomfort.

Onthulling op de Excellent Beurs
De onthulling van het bed Aspen vond plaats tijdens de Excellent Woonbeurs op de openingsavond. Het bed schitterde in 'The Lodge', een designhuis ontworpen door Studio Hans Kuijten, waar eersteklas wooninspiratie centraal staat. Binnenkort is het bed Aspen ook in de Nilson Concept Store in Amersfoort te bewonderen.

Over Nilson Beds
Met twee decennia ervaring is Nilson toonaangevend op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort. De Nilson Concept Store in Amersfoort presenteert een collectie van de meest verfijnde design bedden, inclusief een SleepLab dat een unieke gelegenheid biedt om de bedden persoonlijk te testen. Nilson levert aan consumenten, interieurarchitecten en hotels, zowel nationaal als internationaal.

Over Studio Hans Kuijten
Hans Kuijten weet met zijn onovertroffen ontwerpen iedere ruimte te transformeren tot een plek waar je je thuis voelt. ‘Binnen de lijntjes kleuren is nooit mijn sterkste kant geweest. Ik laat mij graag inspireren door de wereld om me heen’, aldus Kuijten.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist