Linteloo

Bed Gilbert

Net als de ‘Gilbert’ bank, is dit ‘Gilbert’ bed geïnspireerd door het computerspelletje Tetris: simpele, geometrisch gevormde blokken die in elkaar geschoven worden tot spannende vormen. De zichtbare scheiding tussen  de verschillende ‘blokken’, in dit geval de twee hoofdeinden, is dan ook een krachtig kenmerk. Zo mooi, dat u het bed ook vrij in de ruimte kunt zetten.

ONTWORPEN DOOR SEBASTIAN HERKNER
‘Er zit een zekere gevoeligheid en identiteit in mijn werk die de functie, het materiaal en de details benadrukt.’ Sebastian Herkner  (1981) studeerde productontwerp aan de Hochschule für Gestaltung in Offenbach. Hij liep stage bij Stella McCartney in Londen, waar hij zijn liefde en flair voor kleur, materiaal en de verbinding  daartussen verder ontwikkelde – een aspect dat zijn werk nog steeds kenmerkt. Al in 2006 begon Sebastian zijn eigen studio en sindsdien is hij betrokken geweest bij projecten voor een breed gamma aan bedrijven en instellingen, waarbij zijn internationale bekendheid snel toenam. Zijn prijzenkast puilt inmiddels uit en Maison&Objet noemde hem in 2019 zelfs als ‘Designer of the Year’. Sebastian koppelt een onvoorwaardelijke liefde voor traditioneel vakmanschap aan een goed gevoel voor nieuwe technieken, een combinatie die resulteert in geraffineerde vormen en tactiele texturen – een perfecte match met LINTELOO

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist