Relaxmeubelen die wél mooi zijn

Ze bestaan echt

Mensen die een relaxstoel of relaxbank overwegen, lopen vaak tegen esthetische bezwaren aan. Relaxmeubelen zijn vaak groot, lomp en allesbehalve mooi. In de showroom van het nieuwe meubelmerk Kronenburg langs de A2 in Utrecht staan meubels die laten zien dat relaxen en stijl wel degelijk samen kunnen gaan. assortiment bestaat uit hippe, stijlvolle stoelen en prachtige designbanken die in bijna alle denkbare stoffen met verschillende onderstellen en pootjes kunnen worden uitgevoerd. In veel gevallen is de relaxmechaniek zo goed verstopt dat op het eerste gezicht niet te zien is dat het om een relaxmeubel gaat. Wie het lastig vindt zich voor te stellen hoe zo’n stoel thuis staat kan gebruik maken van een bijzondere extra service. Kronenburg komt gratis langs om te adviseren en neemt dan meteen enkele stoelen mee om thuis te beoordelen.  

Wie denkt aan relaxstoelen denkt vaak aan het soort stoelen dat Joey en Chandler in de serie Friends in hun kamer hadden staan. Die zitten misschien wel geweldig, maar fraai kun je ze niet noemen. Chandler’s stoel mocht dan ook niet mee toen hij bij Monica introk. Dat was geen issue geweest als het een stoel van Kronenburg was geweest.  En of de woonsmaak nu klassiek, modern, vintage, boho-chic of eclectisch is; voor elke stijl is er een oplossing die zowel esthetisch als relaxtechnisch aan alle eisen voldoet. De meubels worden gemaakt in een gerenommeerde meubelfabriek in Duitsland en zijn van zeer hoge kwaliteit. En dankzij de samenwerking met de beste stoffen- en leerleveranciers zijn vrijwel alle denkbare combinaties mogelijk.

Een opvallend voorbeeld uit de collectie is de stoel Baukje. Dit kleine kuipstoeltje is in een leren uitvoering met matzwarte poot een perfecte aanvulling op een strak en modern interieur. Uitgevoerd in een wat grovere wol met subtiel geweven ruitpatroon, en met een aluminiumpoot, lijkt de stoel te zijn weggelopen uit een perfect gestylede Mid Century bungalow. Wanneer de rugleuning wordt opengevouwen en het onderstel wordt uitgeklapt, verandert het al comfortabele meubel in een heerlijke maar nog steeds stijlvolle relaxstoel. Zo zijn er meer voorbeelden van stoelen en banken waarbij de relaxmodule handig en onopvallend is verstopt. Maar voor wie graag wil laten zien wat voor vlees hij in de kuip heeft of voor wie gek is op gadgets, zijn er ook stoelen en banken met geavanceerde elektrisch bedienbare relax-opties die gezien mogen worden.

Mensen die meer willen weten zijn welkom in de showroom aan de Ien Dalessingel 1D in Utrecht. Wie in deze rare tijden liever thuis blijft kan ook een afspraak maken voor advies aan huis waarbij meteen enkele stoelen worden meegenomen. Een dergelijke afspraak verloopt uiteraard met inachtneming van alle geldende maatregelen en veiligheidsvoorschriften, maar kan juist nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, een uitkomst bieden. En waar beter dan thuis kun je beoordelen welke meubels passen bij het interieur?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Relaxfauteuils?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist