U heeft bijna 45.000 potentiële klanten

Wij vertellen hoe u ze kunt bereiken

Zoals u zult weten, heeft WonenWonen.nl een tijd geleden Woonkoopje.nl gelanceerd. Op dit aanbiedingenplatform kunt u onbeperkt uw producten of diensten aanbieden.

Woonkoopje.nl is uiteraard actief op Facebook. Iedere aanbieding, die u als 5 Sterrenspecialist plaatst, wordt automatisch getoond op Facebook. Dankzij een uitgekiende campagne is het aantal likes in korte tijd enorm gegroeid. Momenteel heeft Woonkoopje.nl op Facebook al bijn 45.000 likes. Dit betekent een enorm extra bereik voor uw aanbieding.

Ook onze remarketing campagne heeft zijn vruchten afgeworpen. Remarketing wil zeggen dat de PC van de gebuiker onthoudt dat deze Woonkoopje.nl bezocht heeft. Banners van Woonkoopje.nl worden vanaf dat moment met grote regelmaat getoond op andere websites, die bezocht worden. Op deze manier blijft Woonkoopje.nl onder de aandacht en blijft uw aanbieding langer in de picture.

Profiteer nu zelf van onze nieuwe likes en bezoeker en plaats uw gratis advertentie.
Dit kunt u doen door in te loggen met het aan u verstrekte unieke wachtwoord.
Mocht u hulp nodig hebben bij het plaatsen van uw advertentie: uw media adviseur helpt u graag.

Kijk voor meer informatie op www.woonkoopje.nl.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist