Eilandkap Skyline Edge Play

Red Dot Product Design Award

Het commitment van berbel, als het gaat om kwaliteit en design, is opnieuw bekroond. Deze keer met de felbegeerde Red Dot Product Design Award voor de innovatieve eilandkap Skyline Edge Play.

Elegant design en functionaliteit gaan hand in hand
Het moderne ontwerp van de eilandkap, gecombineerd met geavanceerde technologie, heeft indruk gemaakt op de jury van de Red Dot Award. De Skyline Edge Play imponeert met een slanke, strakke behuizing, die elke keuken een elegante en heldere look geeft. Dankzij de innovatieve gebarenbediening kan de afzuigkap worden aangestuurd zonder deze aan te raken. Dit betekent dat de ventilatorstanden, de verlichting en de instellingen van de lift eenvoudig kunnen worden aangepast tijdens het koken zonder direct contact met de kap. Een ander hoogtepunt is de effectverlichting, berbel Motion-Lights, die in de keuken voor een fascinerende sfeer zorgt en keuze biedt uit maximaal 12 unieke lichteffecten voor een optimale afstemming op de gewenste mood of omgeving.
 

Flexibele en gebruiksvriendelijke bediening

Alle Skyline Edge Play-functies, zoals het liftsysteem, de afzuiging en de verlichting, kunnen worden bediend via de berbel+ app, waarmee gebruikers tot 16 verschillende combi-instellingen kunnen opslaan en beheren.

Voor een individuele look van de Skyline Edge Play eilandkap zijn er verschillende plafondplaten van roestvrij staal of glas in verschillende kleuren verkrijgbaar.

"De Red Dot Product Design Award onderstreept ons streven om producten te ontwikkelen, die zowel op het gebied van functionaliteit als design nieuwe maatstaven zetten. Deze prijs is een erkenning voor de commitment en innovatiekracht van ons team", aldus Dr. Patrick Jung, interim CEO van berbel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist