Trimline Fires

Elektrische perfectie

Trimline Fires introduceerd Solus; de ultieme elektrische haard. Dankzij geavanceerde technologie en innovatie biedt deze haard je onmiddellijk warmte, een realistisch vlammenspel en een sfeervolle verlichting van de woonruimte.

De range bestaat uit 5 verschillende modellen:

  • Trimline 75E   Solus
  • Trimline 100E Solus
  • Trimline 130E Solus
  • Trimline 150E Solus
  • Trimline 180E Solus

Inbouwen is heel eenvoudig! De zijruiten zijn al voor gemonteerd. Door de stalen zijpanelen te verwijderen kan de standaard fronthaard moeiteloos worden getransformeerd tot hoek- of panoramisch vuur.

Creëer sfeer
Met een Solus haard heb je controle over elk aspect van de haard. Van de brandsnelheid, kleurschakeringen en helderheid van het sprookjesachtige vlammenspel tot de betoverende knispergeluiden van brandende houtblokken tot de aanvullende sfeerverlichting van je woonruimte. 

De Solus collectie biedt een scala aan mogelijkheden om de ultieme open haard te creëren die jouw huis zal transformeren en een vleugje luxe zal toevoegen dat perfect is afgestemd op jouw unieke eigen stijl.

Ultiem genieten
Onze unieke TriLight-technologie biedt multi-angle, volledig aanpasbare dynamische LED-verlichting. De verlichting op de stammen, het gloeibed en de vlammen kunnen gecombineerd branden, maar het is ook mogelijk om deze juist afzonderlijk van elkaar in te stellen om zo je eigen unieke combinatie te creëren. En dat alles met één druk op de knop.

Zien doet geloven. Klik hier voor een video-ervaring die jouw mening over elektrische haarden zal veranderen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Haardentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist