Stoken op hout

kent vele voordelen

Stoken op hout kent vele voordelen. Qua kosten is het  zeer aantrekkelijk omdat hout een relatief goedkope en bovendien duurzame energiebron is. Indien er met droog en schoon hout gestookt wordt in een goed geïnstalleerde kachel of haard, zorgt dit voor een optimale verbranding. Op deze manier is de schadelijke uitstoot te verwaarlozen. Zolang er voldoende hout op voorraad is, heb je altijd de beschikken over warmte in huis. Je bent dus niet afhankelijk van een cv-ketel en ook bij een eventuele stroomstoring zit je er nog warm bij.

Er zijn verschillende soorten haarden en kachels. Daarom is het belangrijk vooraf goed na te denken over welke haard of kachel het beste bij je past. Het vuur van een openhaard is enorm sfeervol, maar geeft slecht 20% rendement. Om de woning war te krijgen, kun je beter kiezen voor een inbouwhaard of houtkachel. Doordat deze gesloten zijn, kunnen ze tot wel 80% rendement halen. Doordat er zowel klassieke als moderne haarden zijn, kun je er altijd een vinden die bij het interieur past.

Buiten het besparende aspect is stoken op hout gewoon gezellig. Niets is zo behaaglijk als de warmte van brandend hout. Het ruikt heerlijk en naar de dansende en vlammen kun je uren kijken. Als je de sfeer van een knapperend houtvuur in huis wil halen, is het belangrijk je goed voor te laten lichten door een 5-sterrenspecialist. Deze weet exact welke kachel bij je situatie past en heeft bovendien alle kennis in huis om de installatie perfect voor je te verzorgen. Zo kan je zorgeloos genieten van stoken op hout.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist