Hormann garagesectionaaldeur

bekroond design

Onderscheiden met een red dot award en met een basis als industriedeur: Hörmann introduceert de exclusieve ALR Vitraplan sectionaaldeur. Een garagedeur voor woningen die hoogstaand design combineert met techniek volgens industriestandaards.

De basis voor deze garagedeur werd gevonden in de ALR 40, een alom geprezen industriesectionaaldeur. Door de panelen van de aluminium frameconstructie te voorzien van half doorzichtige beglazing ontstond een exclusieve nieuwe variant: de ALR Vitraplan.

De beglazing zorgt voor een spannend spel tussen doorzicht en spiegeling. Het uiterst strakke en gladde oppervlak van de deur wordt slechts door smalle kieren tussen de glazen panelen onderbroken. Daarmee is de ALR Vitraplan uitermate geschikt voor gevels van moderne, architectonisch hoogwaardige gebouwen. De bekroning met de red dot award bevestigt wat dat betreft de designkwaliteiten van deze bijzondere deur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Garagedeuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist