Harol garagedeuren

Kleur en persoonlijkheid


De tijd dat een garagepoort enkel veilig en functioneel moest zijn, ligt definitief achter ons. Met het huidige gamma sectionale poorten speelt Harol in op de vraag naar meer esthetische oplossingen. Fijne paneelnaden, discrete vloerafdichtingen en een gekleurd poortbeslag doen de industriële look van weleer vergeten. Bovendien biedt Harol een waaier van afwerkingsmogelijkheden waardoor het geheel naadloos aansluit bij de rest van de woning.

Kleuren en klasse


Afwerking à la carte
Een andere blikvanger is het poortblad zelf. Harol heeft zowel vlakke voorpanelen als voorpanelen met een stucco- of houtnerfmotief in het gamma, al dan niet voorzien van een profilering. Voor liefhebbers van klassieke woningen is er tevens een houtnerfmotief met cassette beschikbaar. Ook vensters behoren tot de mogelijkheden. De kunststof vensters kunnen naar wens verfraaid worden met stijlvolle raammotieven. De inox vensters - rechthoekig, rond of vierkant – geven de poort dan weer een modern uitzicht. Om het geheel verder te verfijnen, zijn voortaan ook designelementen in roestvrij staal beschikbaar. Huisnummers bijvoorbeeld, maar ook sierstroken en geometrische figuren.

 

 

Oog voor detail

binnenzijde zijn alle schroeven keurig afgedekt met doppen.

Veilig en efficiënt
De sectionale poorten van Harol bestaan uit een dubbelwandige constructie in verzinkt plaatstaal. Bovendien is elk paneel opgevuld met een CFK-vrije schuimlaag. De poort is dus niet enkel robuust maar ook bijzonder goed isolerend. Bedienen gebeurt soms nog manueel maar meestal elektrisch. In het eerste geval houdt een cilinderslot of een optionele schuifgrendel inbrekers weg. Bij automatische poorten wordt hiertoe de aandrijfstang geblokkeerd.
Veel aandacht gaat ook naar de gebruiker. Een vingerklembeveiliging maakt het onmogelijk om met de vingers tussen twee panelen geklemd te raken. En de standaard veerbreukbeveiliging zorgt ervoor dat de poort bij een eventuele veerbreuk geen schade veroorzaakt. Als optie is voor automatische poorten ook een fotocel beschikbaar die de motor stopt van zodra zich onder de poort een hindernis bevindt.

Harol-poorten worden uitsluitend geplaatst door vakmensen die regelmatig opleidingen volgen over installatie, onderhoud en advies. Op elke poort geldt vijf jaar garantie. 

Kijk voor meer informatie op: www.harol.be

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Garagedeuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist