FLAMANT PAINT 2021

5 nieuwe, aardse tinten

Flamant, dat is klassiek met een twist. Al meer dan 30 jaar creëren we een decoratief universum in een onnavolgbare stijl, van meubilair tot muurverf. In dialoog met het verleden, verbonden met het heden en met de blik resoluut gericht op de toekomst.

In 2020 herontdekten we massaal de helende kracht van de natuur én het belang van ons interieur als veilige cocon. De nieuwe kleuren van Flamant Paint by Tollens omarmen die twee tendensen als 5 warme, aardse tinten. Van de kruidige okerkleur Atlas en de fijne champagnetint Alizé tot de zonnige Dakar nuance: Flamant verrijkt zijn bekende kleurenkaart met deze 5 gedempte terracottatonen die ons meenemen naar verre bestemmingen, in ons eigen huis.
 
En die thuis willen we zo gezond mogelijk houden, nu meer dan ooit. Met de revolutionaire Air Care Technologie van Tollens, zet Flamant Paint tot 80% van de verontreinigde stoffen in de lucht om in onschadelijke moleculen. Breathe better, feel better.
 
De vijf nieuwe kleuren zijn beschikbaar in 3 afwerkingen – Wall Mat, Lack Mat en Wall & Wood Satin, in alle Flamant-shops én online

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist