Wesco prullenbak

Spaceboy

Niets geen standaard functionele prullenbak in de welbekende vormen maar een opvallende verschijning in een ruimte; de futuristische look van de Spaceboy van Wesco trekt gegarandeerd de aandacht! Inspiratie voor de prullenbak in de vorm van een raket kreeg het merk na een bezoek in 2000 aan het Kennedy Space Center waar de raketten van ruimtevaartorganisatie NASA opstijgen. Niet veel mensen kennen het bijzondere design van de Spaceboy dus hoog tijd voor een herlancering!

Met de karakteristieke grote toegangsklep en het pushsysteem verzamel je gemakkelijk al je afval. Bovendien is de afvalbak stiekem toch ook super praktisch met een ruime inhoud van 35 liter. De Spaceboy is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren: wit, zwart, rood, zilver, lime groen, almond, roze en grijs. Met het futuristische design houd je niet alleen elke leefruimte schoon, maar de Spaceboy voegt ook een vleugje kosmische elegantie toe aan elke ruimte.

Design
Het iconische design in de ontwerpen maken Wesco-producten aantrekkelijk voor het hele huis. Of het nu het buitenaards ontwerp is van de Spaceboy of de retrolook van bijvoorbeeld de Baseboy: Wesco staat altijd garant voor een krachtig design! Al ruim 150 jaar...

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist