Ethnicraft meubels met textuur

Get your 'groef' on

Geef je interieur meer diepgang met verschillende texturen en breng het tot leven. Voor een unieke tactiele toets verwerkt het Belgische designmerk Ethnicraft daarom delicate groeven in haar collectie en nieuwste ontwerpen. In combinatie met de tijdloze elegantie waarmee het merk bekend en geliefd is, krijgt het interieur een unieke klank waarin iedereen ritme kan vinden.

Muurtextuur

Lege muren creëren algauw een vlak interieur, zonder boeiende beweging of diepgang. Ethnicraft giet haar interieurritme in de nieuwe Layered Clay-muurdecoratie; geïnspireerd op de aardlagen van de Belgische bodem voegt het een zacht gegroefde textuur toe aan de ruimte. Ieder stuk is uniek, en wordt bovendien vervaardigd uit minerale poeders, natuurlijke pigmenten, water en aarde. Houd het simpel en kies voor één stuk als uniek statement piece, of combineer meerdere van telkens een verschillende grootte. Wat je ook verkiest, je interieur beweegt mee op het ritme van jouw gevoel en stijl.

A new groove

De Roller Max-collectie is een absolute parel binnen het assortiment van Ethnicraft. Het strakke en eerder minimalistische ontwerp van de meubelen onderscheidt zich door een verfijnd groef- en latwerk, afgewerkt in een diepbruin mahoniehout. Vorig jaar voegde de meubelmeester al een buffetkast toe aan de reeks, vandaag een poef en eettafel - beide met het geritmeerde houten effect waar de Roller Max-collectie bekend om staat.

Het gladde en ovalen blad van de nieuwe Roller Max-eettafel wordt ondersteund door modulaire poten die ogen als zorgvuldig gestapeld hout. Draai ze naar binnen voor een ronde en eerder gesloten look of kies voor dynamisch en kantel ze naar buiten toe. Daarnaast introduceert Ethnicraft ook een Roller Max-poef in de collectie. Het multifunctionele meubel combineert gegroefd mahoniehout met een lichtergekleurd textiel; het zachte contrast accentueert bovenal de handgemaakte details en afwerking van de poef.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist