bloomon

verfrissende zomercollectie

bloomon Ianceert haar zomercollectie: een feest aan kleuren, bijzondere zomerbloemen en limited editions. Elk boeket is met veel aandacht samengesteld door bloemstylisten en gevuld met ultraverse bloemen waar je minstens 10 dagen lang van kunt genieten. 

Pioen, de enige echte seizoensbloem
De Mono Peony is bloomons ode aan de pioenroos en is gevuld met de allermooiste pioenen van het moment. Denk bijvoorbeeld aan de voluptueuze 'Sarah Bernhardt', de ‘Coral Sunset’ (die verandert van kleur) én een biologische pioenroos. De pioen is een echte seizoensbloem, dus deze limited edition is er maar voor heel even.

100% biologisch veldboeket
bloomon viert de vijfde verjaardag van haar boeket dat volledig bestaat uit biologisch SKAL-gecertificeerde bloemen van Nederlandse bodem. Deze bloemen worden geteeld op natuurlijke wijze, in de volle grond en zonder gebruik van chemische middelen. Speciaal voor dit boeket werkt bloomon samen met stichting The Pollinators. The Pollinators zetten zich in voor het welzijn van bestuivende insecten. Van elke aankoop van het 100% biologische boeket wordt € 2,- gedoneerd aan The Pollinators. 

Zomerfavorieten
Hemelsblauwe Delphinums, schitterende zonnebloemen en grandioze gladiolen: de speelse Pixie, Original en Deluxe boeketten én de rest van de collectie zitten vol zomerfavorieten. Met een van de twee Editions verras je deze zomer zelfs de allergrootste bloemenfans. Of geef een Atelier bos om een jubileum of verjaardag te vieren.

Planten
Nu ook in bloomons shop: planten! Nieuw in de collectie is de Chill Chilli - een plant voorzien van pepertjes - én de Vibrant Calamondin (ook wel kamersinaasappel genoemd). Perfect om iemand mee te verrassen voor Vaderdag of mee te nemen als bedankje naar een barbecue. Handig: alle planten worden met pot geleverd. Geen groene vingers? Geen probleem! De planten zijn makkelijk te onderhouden

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist