Loewe We. HEAR pro

wereldklasse ontmoet wereldklasse

Luxe AV-merk Loewe heeft samen met de wereldberoemde voetballer Kylian Mbappé een opvallende nieuwe Bluetooth-luidspreker ontworpen: We. HEAR pro.

De speciale speaker belichaamt de toewijding van de Franse voetballer in combinatie met de deskundige Duitse techniek van Loewe en is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: denim, neon en black.

De We.HEAR pro van Loewe biedt buitengewoon draagbaar geluid in deze limited edition drop, ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor van Loewe. Het is de eerste productsamenwerking in een nieuw partnerschap met de voetballer.

We. HEAR pro x Kylian Mbappé is een genuanceerde 100-watt luidspreker die zorgt voor een meeslepende luisterervaring.

Met een reeks drivers en passieve basradiatoren, naast een klasse-D versterker, is het geluid zowel krachtig als zuiver. De luidspreker is geoptimaliseerd voor horizontale plaatsing en is voorzien van directe regelaars voor geluidsaanpassing, voor een rijke ervaring in elke omgeving.

Of je nu feest met vrienden of geniet van je vrije tijd met een podcast, We. HEAR pro is gebouwd op de fundamenten van uitzonderlijk geluid en uithoudingsvermogen, met een batterijlevensduur tot 24 uur en supersnelle oplaadtechnologie voor volledig opladen in twee uur. De speaker doet ook dienst als powerbank voor je andere apparaten.

De speciale editie luidspreker heeft een IPX6-certificering voor water- en stofbestendigheid, waardoor het de ideale metgezel voor avonturen is, terwijl het lichtgewicht en compacte design, aangevuld met een verstelbare schouderriem, het vervoeren eenvoudig maakt.
 

Geniet van muziek met vrienden met Loewe's echt draadloze multi-pairing functionaliteit. Hiermee kun je tot 14 luidsprekers tegelijkertijd synchroniseren, waardoor een expansief geluidsbeeld ontstaat dat het leven en de ziel van elke gelegenheid is. En als je er niet bij kunt zijn, kun je dankzij de handsfree telefoonfunctie met ingebouwde microfoon toch in contact blijven.

Prijzen en beschikbaarheid.
Loewe We. HEAR pro x Kylian Mbappé is vanaf eind mei verkrijgbaar bij uw Loewe verdeler in de kleuren denim, neon en black.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist