Samsung stofzuigers

POWERstick Jet™

Samsung introduceert een nieuwe line-up van de Samsung POWERstick Jet™ steelstofzuigers. De serie bestaat uit de Samsung POWERstick Jet™ Wall-Mount en de POWERstick Jet Essential™. De Samsung POWERstick Jet™ is met 200 Watt extreem krachtig. De POWERstick Jet Essential™ is licht van gewicht en goed voor 150 Watt. In combinatie met het Clean Station™ haal je met de Samsung POWERstick Jet™-serie eersteklas stofzuigcomfort en optimaal gebruiksgemak in huis. De nieuwe line-up is vanaf medio april in Nederland verkrijgbaar.

 

Wij willen het dagelijks leven zo aangenaam mogelijk maken,” zegt Saskia Soeterbroek, hoofd productmarketing huishoudelijke apparaten van Samsung Nederland. “De Samsung POWERstick Jet-stofzuigers zijn licht van gewicht en daardoor zeer wendbaar, terwijl de zuigkracht ongekend is. In combinatie met geavanceerde extra’s zoals een HEPA-filtratiesysteem zorgt dat voor een extreem schoon huis met zuivere lucht.”

Nooit meer opdwarrelend stof
De Samsung POWERstick Jet dankt zijn grote zuigkracht aan de combinatie van de Digital Inverter Motor en het Jet Cyclone systeem. Jet Cyclone filtert de fijnste stofdeeltjes uit de lucht en verzamelt die in de afvalbak. Bovendien is de complete POWERstick Jet line-up uitgerust met een vijflaags HEPA-filtratiesysteem. Dit zorgt ervoor dat 99,999%[i] van de stofdeeltjes en allergenen die normaal gesproken weer ontsnappen opgevangen worden in de opvangbak.

Stofzuigen zonder onderbrekingen
Met de batterij van de POWERstick Jet™ kun je tot 60 minuten non-stop stofzuigen. Hij is bovendien eenvoudig te vervangen door een even krachtige reservebatterij, zodat je nog een uur extra de tijd hebt. Een ander pluspunt is het geïntegreerde digitale display, waarop je in één oogopslag de zuigstand kunt zien. Hierop ontvang je ook meldingen als er een verstopping of een probleem met de borstels is en wanneer het filter moet worden vervangen.

Handig opbergsysteem
Met het twee-in-één oplaadstation kun je de stofzuiger opbergen én opladen. Precies zoals jij het wilt. Zo kun je het oplaadstation eenvoudig aan de muur bevestigen, zodat je ruimte bespaart. Ook is het stand-alone te gebruiken. De body van de POWERstick Jet™ Wall-Mount weegt 1,66 kilo en de body van de POWERstick Jet Essential™ 1,48 kilo. Dat is respectievelijk 12% en 21% lichter dan een reguliere stofzuiger met zak. Daarmee zijn de stofzuigers door iedereen in huis te gebruiken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Huishoudelijke Apparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist