Leifheit lanceert 2-in-1 vloerreiniger

Regulus Aqua Power Vac

Het dagelijkse leven makkelijker en aangenamer maken, dat is de missie van Leifheit. Met de nieuwe Regulus Aqua Power Vac zet het huishoudmerk weer een volgende grote stap vooruit. Het is de eerste elektrische vloerwisser van Leifheit die tegelijkertijd het vuil opzuigt én de vloer reinigt. Met de innovatieve Regulus Aqua Power Vac van Leifheit hoef je de vloer niet meer eerst te stofzuigen en daarna met water te reinigen, maar kan je stofzuigen en dweilen in één keer. Je gebruikt altijd vers reinigingswater dankzij het twee-tanksysteem. De Regulus Aqua Power Vac is draadloos voor maximaal gebruiksgemak en flexibiliteit.

Strategische keuze
De ontwikkeling van elektrische reinigingsproducten is een strategische keuze van Leifheit. Er bestaan al verschillende elektrische middelen, maar het assortiment zal actief worden uitgebouwd. Dit jaar heeft Leifheit in Nederland fors geïnvesteerd in tv-campagnes om de efficiëntie en het gebruiksgemak van de Leifheit-producten te onderstrepen. “In 2021 zal extra worden ingezet op tv-reclame, specifiek over de elektrische schoonmaakproducten, om nog meer bekend te maken hoe de Aqua Power Vac het leven makkelijker en comfortabeler kan maken”, besluit Xavier Swinnen.

Over Leifheit
Al meer dan 60 jaar is de Leifheit Groep een toonaangevende leverancier van huishoudelijke producten in Europa op het gebied van reiniging, wasverzorging, keukengerei en welzijn. Met de merken Leifheit en Soehnle biedt de groep hoogwaardige en innovatieve producten met uitstekende prestaties en een functioneel design. Het Leifheit-assortiment wordt wereldwijd verkocht in meer dan 80 landen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Huishoudelijke Apparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist