KÄRCHER WINDOW VAC

Ramen wassen zonder strepen

Heb je het wel gehad met die vervelende strepen op de ramen? Wil je niet langer uren zwoegen om de ramen schoon te krijgen en heb je genoeg van die vervelende druppels? Dan is de Kärcher Window Vac dé oplossing! Geen geëmmer meer met sop en spons, dankzij dit handige snoerloze apparaat geniet je voortaan van meer vrije tijd.Streeploze glans!

De Window Vac WV 50 Plus van Kärcher is de allereerste wisser die vloeistoffen opzuigt. Goed nieuws wanneer je ramen gaat wassen, maar ook voor het snel en streeploos schoonmaken van alle andere gladde oppervlakken zoals dakramen, spiegels, douchecabines en glazen tafels.

Met de Window Vac hoef je niet langer te sjouwen met zware emmers en komen je handen niet meer in contact met vies water. Berg dus je traditionele wisser en zeem maar op, met de snoerloze Window Vac is de klus veel sneller geklaard!

Alles erop en eraan!
Met de Window Vac WV 50 Plus heb je alle benodigdheden bij de hand voor het schoonmaken van glazen oppervlakken. Een krachtige reinigingsvloeistof in een handige sproeifles, een microvezeldoek en uiteraard de Window Vac zelf.

Ramen wassen met de Window Vac is heel eenvoudig! Gewoon wat reinigingsvloeistof op het oppervlak sproeien, verspreiden met de microvezeldoek en met de Window Vac in één beweging het vuile water opzuigen. Klaar!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Huishoudelijke Apparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist