Houten jaloezieƫn met zoveel keuzemogelijkheden

Raamdecoratie is een belangrijke aanschaf en bepalend voor de sfeer in huis. Door te kiezen voor houten jaloezieën creëer je direct een warme en gezellige basis, die bij alle interieurstijlen aansluit. Misschien denk je dat het een kostbare aanschaf is, maar besef dat houten jaloezieën heel sterk zijn en lang meegaan. Je zult er bovendien niet snel op uitgekeken raken, houten jaloezieën zijn tijdloos. De uitstekende isolatie bij kou en hitte zorgt bovendien voor minder energiekosten. Verder bespaar je op meet- en montagekosten door houten jaloezieën op maat te bestellen. Je hebt hierin een grote keuze in kleuren van de lamellen en de ladderband.

Houten jaloezieën zijn praktisch en prachtig

Naast warmte-isolerend zijn jaloezieën van hout ook geluid-isolerend. Dus behalve de sfeervolle uitstraling zijn ze ook bijzonder functioneel. Schoonmaken kan heel eenvoudig met een licht vochtig doek, en hierdoor zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Een ander voordeel van houten jaloezieën is dat je zelf de beste lichtinval bepaalt. Door de lamellen schuin te zetten kaatst het licht via het plafond terug. Dit geeft een mooi gefilterd effect en deze stand zorgt voor minder inkijk. 's Avonds doe je de lamellen dicht voor volledige privacy of duisternis in de slaapkamers. Wanneer je houten jaloezieën in lichte tinten kiest, kaatsen lampen en kaarsen gezellig licht terug. Er is een grote collectie lichte natuurtinten die passen in vrijwel ieder interieur.

Houten jaloezieën passen bij iedere smaak

Modern en strak of juist industrieel en robuust, houten jaloezieën kies je bij je favoriete stijl. Wit en zwart zijn neutrale basiskleuren en ook in smalle lamellen verkrijgbaar. Hierbij kun je ook goed met contrasten werken, zoals donker ladderband bij lichte lamellen. Grijs vind je in tinten die op de natuur zijn geïnspireerd. Denk aan as, wolken en antraciet of meer richting het beige zand, duinen en taupe. De lichtere tinten zijn ook prachtig in een landelijke of Scandinavische sfeer. Donkere kleuren geven meer diepte aan een ruimte, een goede toevoeging bij een klassieke, vintage of botanische inrichting. Voor een duidelijk houteffect heb je keuze uit eik, walnoot of mahonie. De rustieke collectie in mooie natuurtinten en met robuuste structuur benadrukken een industriële stijl. Met bijpassend ladderband in visgraatmotief krijgen de houten jaloezieën een luxe uitstraling. Het is bij Creon altijd mogelijk eerst een kleurstaal te bestellen om het effect te bekijken.

Handmatige of elektrische bediening

Naast handmatige bediening met een kindveilig koord voor je houten jaloezieën kun je ook kiezen voor elektrische bediening met motor van het merk Somfy. Dit is vooral handig bij grotere ramen. Door middel van de afstandsbediening plaats je met een druk op de knop de lamellen op de plek en in de stand waar je deze wilt hebben. Je kunt zo ook meerdere jaloezieën zo tegelijk bedienen. Je zult zien dat je zo flexibeler omgaat met de houten jaloezieën. Nog handiger: in combinatie met een app kun je via je telefoon ook van een afstand je houten jaloezieën besturen.

Online en op maat bestellen is nu nog eenvoudiger geworden. Bij het bestellen geef je je voorkeuren aan en je ziet vervolgens direct de totaalprijs. Het monteren doe je met de duidelijke instructies eenvoudig zelf. Zo heb je in een handomdraai prachtige houten jaloezieën in huis. Bestel veilig en vertrouwd online, Creon is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg en heeft een uitstekende score op Trustpilot.