Houten jaloezieën

Houten jaloezieën bestelt u nu online
Wilt u uw huis extra sfeer geven? En bent u op zoek naar een meer natuurlijke look in uw interieur? Of voldoet uw huidige raamdecoratie niet meer, en wilt u iets nieuws hebben? Als u op zoek bent naar iets nieuws om voor uw ramen hangen, dan maakt het eigenlijk niet uit wat de reden is. Want het is eigenlijk altijd een goed moment om uw woning in te richten met sfeervolle houten jaloezieën. De mooiste houten jaloezieën bestelt uw tegenwoordig bovendien gewoon online. Want bij Creon Raamdecoratie kunt u deze precies zo laten maken zoals u dat wilt. In de kleur die past bij uw interieur, in exact de juiste afmetingen, en bovendien tegen een veel lagere prijs dan u in de winkel betaalt.

Praktisch en sfeervol
Raamdecoratie heeft in eerste instantie vooral praktische functies. U wilt ermee voorkomen dat u te veel ongewenste inkijk in uw woning hebt. Daarnaast kunt u met de juiste raamdecoratie ook de lichtinval goed regelen: zo voorkomt u dat er te veel licht naar binnen komt, en kunt u ervoor zorgen dat u meer licht in uw woning krijgt als u dat wilt. Naast deze praktische functies kunt u raamdecoratie echter ook voor extra sfeer in uw woning zorgen. Zeker als u kiest voor houten jaloezieën in uw woning. 

Een handige oplossing
Houten jaloezieën zijn een prachtige oplossing om de ramen in uw woning op een stijlvolle manier af te dekken. Het houten materiaal van de jaloezieën geeft extra warmte en gezelligheid aan uw interieur. Bovendien zijn ze erg praktisch, want ze zijn eenvoudig open en dicht te doen. Bij Creon Raamdecoratie kunt u uw houten jaloezieën bovendien precies zo laten maken zoals u dat wilt.

Houten jaloezieën die precies passen
Dankzij een enorme keuze aan verschillende kleuren en motieven, kunt u bij Creon Raamdecoratie de houten jaloezie bestellen die perfect past bij uw interieur. U hebt keuze uit maar liefst twaalf verschillende kleuren, elk met hun eigen sfeer en uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor witte jaloezieën als u een moderne of lichte inrichting hebt. Of kies voor extra contrast juist voor een wat donkerdere kleur, zoals grijs, antraciet, of sand. Houdt u van een natuurlijke uitstraling, dan zullen de uitvoeringen met dark walnut of in rustieke kleur u vast bevallen.

Stel zelf samen
Het kiezen van de kleur is pas het begin, want u kunt houten jaloezieën nog op heel veel andere manieren naar uw smaak aanpassen. Zo kunt u kiezen voor smalle lamellen van 25 millimeter breed, of een uitvoering in dubbele breedte. Daarnaast hebt u de optie om een ladderkoord of een wat grovere ladderband. Hebt u uw keuze daarin gemaakt, dan kunt u de ladderband of het ladderkoord in meer dan tien verschillende kleuren laten uitvoeren.

Helemaal op maat
Uiteraard is het belangrijk om houten jaloezieën van de juiste afmetingen te hebben. Ze moeten immers uw ramen goed afdekken, zodat u geen last hebt van inkijk of overvloedig zonlicht. Bij Creon Raamdecoratie kunt u uw houten jaloezieën exact op de maten van uw ramen laten maken. Daardoor hoeft u ze zelf niet meer op maat te maken. Bovendien kunt u al uw houten jaloezieën dan heel eenvoudig zelf ophangen.

Online bestellen is voordeliger
Op maat gemaakte houten jaloezieën van dezelfde kwaliteit tegen de helft van de prijs? Dat klinkt als te mooi om waar te zijn. Dan bent u bij Creon Raamdecoratie vaak veel voordeliger uit. Dat komt doordat alle houten jaloezieën bij Creon Raamdecoratie rechtstreeks bij de fabriek worden besteld. Bovendien worden alle bestellingen ook direct vanuit de fabriek gratis bij u thuis geleverd. Kijk op de website van creon-raamdecoratie.nl en overtuig uzelf waarom online uw houten jaloezieën bestellen de beste optie is.