Help

Hoe plaats ik een advertentie?
Om met uw advertentie een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, dient u alle velden zorgvuldig in te vullen. hieronder volgt de uitleg per veld.

Veld categorie:
Hier kunt u een of meerdere categorieën selecteren. Dit zijn de categorieën waar consumenten op kunnen zoeken. Relevantie is dus erg belanrijk.

Veld Titel:
Dit is eerste regel van de advertentie. Let op u kunt hier niet te veel tekst kwijt. Zodra er te veel tekst staat, wordt de tekst op de website afgekapt.

Veld Subtitel:
Dit is de tweede regel van de advertentie. Let op u kunt hier niet te veel tekst kwijt. Zodra er te veel tekst staat, wordt de tekst op de website afgekapt.

Veld van/ tot:
Dit veld is optioneel. U kunt hier eventueel een begin en eind datum aangeven. Standaard staat het zo ingesteld dat uw advertentie per direct zichtbaar is en een half jaar actief blijft.

Veld Foto 1, Foto 2 en Foto 3:
Deze velden kunt u gebruiken om 1 of meerdere foto's te laten zien. Als u geen foto gebruikt, wordt standaard uw bedrijfslogo getoond.

Veld Inleiding:
Dit zijn de twee tekst regels onder de foto op het aanbiedingsplatform.

TIP: met de 3 velden titel, subtitel en inleiding, kunt u een wervende advertentie tekst maken. Probeel het aantrekkelijk te maken voor een consument. Daag de consument uit om juist op uw advertentie te klikken. Gebruik in deze 3 regels nooit uw bedrijfsnaam. Deze wordt namelijk standaard getoond.

Veld omschrijving:
Hier kunt u een uitgebreide tekst plaatsen met uitleg over uw aanbieding. Eventueel kunt u hier ook verwijzen naar een andere website.

Veld Meta keywords:
Hier kunt u zoekwoorden opgeven voor de zoekmachines (o.a. Google) ook op het aanbiedingsplatform bent u dan vindbaar met deze zoekwoorden. Wilt u meerdere zoekwoorden gebruiken? Plaats dan een komma tussen de woorden

Veld Meta omschrijving:
Dit veld wordt alleen getoond in de zoekmachines (o.a. Google). Deze tekst doet niets voor de vindbaarheid, maar is bedoeld om ook weer de consument te triggeren om juist op uw advertentie in de zoekmachine te klikken.

______________________________________________________________________________________________

Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan contact op met uw branchemanager via 0162-387777