Zibro laserkachels

Lage energierekening door gericht verwarmen

De afgelopen winter was met een gemiddelde temperatuur van 1,1 °C en 42 dagen sneeuwbedekking de koudste en langste sinds 1996. Eén van de gevolgen: een torenhoge energierekening aan het einde van het jaar, ondanks de relatief lage energieprijzen. Met een krachtige, geldbesparende en verplaatsbare laserkachel van Zibro kun je gericht (bij)verwarmen. Zo voorkom je een hoge energierekening.Dure CV

Vanaf het najaar worden de dagen korter en daalt de temperatuur. Vooral 's avonds kan het in huis knap kil worden en is de verleiding groot om de energie-intensieve centrale verwarming in te schakelen. Voor het verwarmen van bijvoorbeeld de woonkamer gedurende een paar uurtjes is een centrale verwarming bijzonder inefficiënt en daarmee onnodig duur. Zeker als de energieprijzen gaan stijgen. Een Zibro laserkachel biedt uitkomst. De mobiele en innovatieve kachels bieden direct warmte in elke ruimte en zijn voorzien van slimme technologieën waaronder een timer en boosterstart voor het tijdig en extra snel verwarmen van de ruimte.

Slimme sensor
De nieuwste vinding van Zibro is de bewegingssensor die er voor zorgt dat de kachel niet onnodig blijft branden. Als de slimme sensor gedurende tien minuten geen beweging waarneemt schakelt deze automatisch naar een lager verbrandingsniveau. In combinatie met de nieuwe spaarstandfunctie zorgt deze sensor voor een extra energiebesparing tot wel 19%. Zibro levert voor haar mobiele kachels hoogefficiënte en geurarme brandstoffen.

Energiebesparing
Door met een laserkachel van Zibro een bepaalde ruimte te verwarmen, in plaats van het hele huis met de cv, bespaar je al gauw honderden euro's per jaar. De investering in een laserkachel is daarom doorgaans binnen twee jaar weer terugverdiend. Zibro laserkachels hebben standaard vier jaar garantie en zijn geschikt voor ruimtes van 40 tot 255 vierkante meter.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist