Zibro Laserkachel

Slim stoken

Als het najaar weer is begonnen gaan we meer tijd binnenshuis doorbrengen. De dagen worden korter en de temperatuur daalt. Vooral 's avonds kan het in huis knap kil worden en is de verleiding om de energie-intensieve centrale verwarming aan te zetten groot. Voor het verwarmen van bijvoorbeeld de woonkamer gedurende een paar uurtjes is een centrale verwarming bijzonder inefficiënt en daarmee onnodig duur. Zibro, al meer dan 25 jaar specialist in binnenklimaatbeheersing, introduceert een krachtige, geldbesparende en verplaatsbare laserkachel waarmee je gericht kunt (bij)verwarmen. Uiteraard zijn de kachels ook ideaal voor grote ruimten zonder centrale verwarming.Slimme sensor

De nieuwste vinding van Zibro is de geldbesparende bewegingssensor die er voor zorgt dat de kachel niet onnodig blijft branden als er niemand in de ruimte is. Als de slimme sensor gedurende 10 minuten geen beweging waarneemt schakelt deze automatisch naar een lager verbrandingsniveau. In combinatie met een nieuwe spaarstandfunctie zorgt deze sensor voor een extra energiebesparing van 19%. Verder zijn de innovatieve laserkachels van Zibro uitgerust met alle comfort van een CV zoals een thermostaat, dagtimer en een weektimer.

Bio-brandstof
Met de verplaatsbare innovatieve laserkachels van Zibro kun je optimaal gericht verwarmen. Door uitsluitend een bepaalde ruimte te verwarmen, in plaats van het hele huis, kun je al gauw honderden euro's per jaar besparen. Zibro levert voor haar mobiele kachels hoogefficiënte, geurarme brandstoffen waaronder een milieuvriendelijke bio-brandstof. Deze bio-brandstof is grotendeels samengesteld op basis van plantaardige bestanddelen en daarmee wordt het milieu gespaard. De twee vlamsensoren garanderen een schone en veilige verbranding. Zo levert gericht verwarmen met bio-brandstof dus niet alleen financieel voordeel op maar spaart ook het milieu.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist