Zeno houtopslag

vrijstaand of als scheidingswand

De CANOA houtopslag wordt geleverd in Cor-ten staal. De roestlaag vormt zich na verloop van tijd. Door het open karakter droogt het hout optimaal en heeft u het hout binnen handbereik. De Canoa houtopslag combineert fantastisch met de Canoa buitenhaard. Toegepaste kunst in uw tuin of op uw terras, zelfs indien de Canoa haard niet brandt. 

De QUADRATO houtopslag is vervaardigd van Cor-ten staal en heeft dezelfde afmetingen als de Quadrato buitenhaard. De roestlaag vormt zich na verloop van tijd. De houtopslag is in elk gewenste Ral kleur verkrijgbaar. De maten (in mm) zijn: 2100 (H) x 440 (B) x 385 (D) Voetplaat is 60 (B) x 54 (D)cm. In de houtopslag is een verhoging aangebracht om daaronder lucifers, aanmaakblokjes, aanmaakhout te bewaren.

De ZENO GARDEN DIVIDER 100mm is standaard uitgevoerd met een zichtbare rand van 100MM. Vooral in langere lengtes geniet deze variant de voorkeur boven een `normale` Garden Divider (met 40mm gezette rand). In sommige gevallen is het beter de zetting (rand) aan te passen als het ontwerp daarom vraagt. Omdat we de Garden Dividers op maat en in Nederland produceren kunnen we de maatvoering eenvoudig aanpassen. De uit Cor-ten A staal gemaakte houtopslag, die in elke gewenste breedte, hoogte en diepte geleverd kan worden kan ook worden gepoedercoat in elke RAL kleur. De Divider dient als houtopslag, erfafscheiding of als zicht- of windbescherming. Cor-ten A staal is een staal wat door de roestvorming een beschermende laag krijgt. Daarna stopt het roestproces en krijgt het metaal zijn karakteristieke oranje- tot auberginebruine kleur.

Zeno Garden Divider Window
Als accessoire levert Zeno Products® een venster "Zeno Garden Divider Window " van Cor-ten A staal waardoor er een bepaalde spanning kan worden opgeroepen. Het venster is zowel horizontaal als vertikaal te plaatsen. De Zeno Garden divider is uitermate geschikt om een stuk van de tuin of terras af te schermen. Bijvoorbeeld als afscheider voor de Jacuzzi en Sauna.

Het speciale Window Bio kan worden uitgerust met een Bio ethanol brander.

Kleur: Onbehandeld Cor-ten A staal is oranjebruin tot aubergine. Tevens kan de Zeno Garden Divider in elke gewenste Ral kleur geleverd worden.

 

Kijk voor meer informatie op https://http://www.zenoproducts.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist