Tulp haarden

B-fire 95

Een haard is voorbestemd voor een centrale plek in huis. De nieuwe 3 zijdige haard, de B-fire 95 van Tulp biedt tal van architectonische oplossingen rondom de haard. Combinaties met wandhangende kasten met een hardstenen bovenzijde of een dik natuurstenen plateau die plaats biedt aan tal van sfeervolle woonaccessoires of heerlijke loungekussens voor extra zitplekken. Naast de bovenkap van de haard is eventueel ook plaats voor een tv.Door de glaspanelen is er van alle invalshoeken goed zicht op het vuur. Dit betekent optimaal genieten van de heerlijke warmte van het vuur en de gezelligheid van een levendig vlammenspel. De haard wordt geleverd met een unieke dubbele brander waardoor je de vlammen over de volle diepte van de haard ziet branden. Een ander voordeel van deze dubbele brander is dat de warmte ideaal regelbaar is, hierdoor kan de haard branden zonder dat het direct heel warm binnen wordt.

De B-fire 95 is ook leverbaar als hoekhaard (links of rechts), hij heeft dan in plaats van 2 glazen zijkanten, 1 zijkant in glas uitgevoerd. Er kan worden gekozen tussen houtstammen of kiezels.

Maatvoering van het glas: 88 cm breed x 38 cm hoog x 29 cm diep.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tulp Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist