Tulp

Haard als sfeerobject


Het nieuwe merk TULP introduceert de haard M-fire 90. Een opvallend item uit de collectie. Het is een elektrische wandhangende haard met een mooie beweging van vlammen die sfeer en warmte brengt.

 

Ideaal als sfeermaker in woon- of slaapkamer, keuken of kantoor, maar ook in ontvangsthallen bij praktijken of bedrijven.

 

 

Naar keuze uitgevoerd met een glazen (wit of zwart) of stalen frame. De maten van de M-fire 90 zijn 94 cm x 51 cm x 10 cm (bxhxd).

 

Net als de andere TULP producten kenmerkt het plug & play principe ook deze haard. Een haard die bij wijze van spreken ’s middags in de winkel is gekocht, kan ’s avonds al lekker thuis branden. Er hoeft geen installateur of vakman aan te pas te komen. De gehele techniek zit in het apparaat en een stopcontact is het enige dat nodig is. Een haard die dus ook gemakkelijk verhangen of verhuisd kan worden.

 

De TULP haarden zijn Smartfires: simpel, mobiel, artistiek, realistisch, TULP vuren!!

 

Gemak dient de mens, dus voor de bediening maak je gebruik van de afstandsbediening.

Kijk voor meer informatie op: www.tulp.org

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tulp Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist