Trimline fires

Opal

De Trimline Opal is het bewijs dat een statement maken niet zo moeilijk is. Deze ronde gaskachel brandt zó mooi en met zijn geweldige afgeronde glas heb je een brede blik op het vlammenspel. Perfect voor elk interieur. Hij past zich makkelijk aan. Op vele leuke herinneringen!

De standaard versie heeft een branderbed van houtblokken voor een optimale vlam ervaring en een antraciet zwart interieur. Daar komt de Ecomax afstandsbediening bij en heb je optie om Wi-Fi toe te voegen. Kies ook het optionele LED branderbed om je ervaring nog beter te krijgen. 

Ontspiegeld glas: dé ultieme haardbeleving
Krijg het echte ‘open haard gevoel’ dankzij ontspiegeld glas. Er staat niets tussen jou en de vlammen. Alleen een nagenoeg onzichtbaar laagje glas. Zo ontstaat de ultieme haardbeleving. Het vuur straalt helder als nooit tevoren en de glasplaat werkt niet langer als spiegel.

Vuur binnen handbereik
Hét voordeel van een gashaard is natuurlijk het gemak. Geen gedoe met aanmaakblokjes en houtblokken, maar gewoon ‘aanzetten en genieten’. Het aan- en uitzetten van jouw haard kan op verschillende manieren. 

Laat de vlammen dansen in een prachtig branderbed
Hoe de vlammen van jouw nieuwe haard dansen is voor een groot gedeelte afhankelijk van het branderbed. Ook wel het ‘vuurbed’ genoemd: de geboorteplek van de warmte in jouw huis. Zowel qua techniek als design

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Haardentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist