Trimline Fires

Zircon en Tourmaline

Graag willen we jullie kennis laten maken met de nieuwe haarden van Trimline Fires. De vrijstaande haarden; Zircon en Tourmaline.

TRIMLINE ZIRCON
Een uniek stukje compacte schoonheid. Een haardje met speelse ronde lijnen met een verrassende open zijkant. De Trimline Zircon is onze kleinste vrijstaande haard. Het strakke front in combinatie met de open zijkant geven dit haardje een robuuste en vriendelijke uitstraling. Voeg houtblokken toe aan de open onderkant voor een realistische uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos.
De standaardversie heeft een branderbed van houtblokken met brandende stammen voor een optimale vlam ervaring met daarnaast een zwart glas spiegelend interieur. Uitgevoerd met Ecomax afstandsbediening, bestaat de optie om Wi-Fi bediening toe te voegen.

TRIMLINE TOURMALINE
Dit is niet alleen een haard, het is een meubelstuk. Een unieke creatie zoals geen ander. Deze vrijstaande Trimline Tourmaline is niet zomaar een haard. Als je beter kijkt, zie je de mooie details en mogelijkheden. Het panoramische zicht op de vlammen met de brandende stammen en het optionele LED branderbed brengen je een sfeervol totaal plaatje. De Trimline Tourmaline heeft ronde hoeken en ook hier weer een opengewerkte zijkant. 

De haard heeft standaard een branderbed van houtblokken voor een optimale vlam ervaring en een antraciet zwart interieur. Ook hier de welbekende Ecomax afstandsbediening met een Wi-Fi module mogelijkheid. Kies voor het optionele LED branderbed om je ervaring nog sfeervoller te krijgen.

Hout of vuur poefjes
Je kan de ruimte onder de Tourmaline vullen met bijvoorbeeld echte houtblokken. Maar je kunt ook kiezen voor een uniek en stijlvol element. Er zijn speelse poefjes beschikbaar om de haard helemaal af te maken! Deze hout - of vuurkleurige poefjes, geven de haard een optimale aanvulling bij het interieur. Ontdek de verschillende uitvoeringen; Een set robuust en bruin met een vergelijk naar de traditionele houtblokken. Of de andere mogelijkheid, vurig rood en oranje passend bij de kleur van de vlammen.

Kijk voor meer informatie op https://www.trimlinefires.com/nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist