Tulikivi speksteenkachels

Serie 92

De technische eigenschappen van een massieve Tulikivi speksteenkachel zijn altijd met veel enthousiasme onthaald : uiterst zuinig, een aangenaam en gezond binnenhuisklimaat en buitengewoon milieubewust. Minder lof was er soms over de esthetische indruk. Het is inderdaad niet zo eenvoudig om 1 tot 2 ton massieve speksteen tot een elegant verwarmingsmeubel om te vormen.

Twee jaar geleden bewees TULIKIVI evenwel het tegendeel met de succesvolle lancering van de nieuwe generatie strakke designmodellen, zoals de bekende Valkia, Kouta, Sarmi, enz... De nieuwe /92 serie die Tulikivi vandaag lanceert, biedt eenzelfde antwoord voor de meer klassiek ogende Tulikivi modellen. De verschillen zijn subtiel, maar het globale beeld verandert totaal. Bijzonder geslaagd is het aangepaste boventablet dat nu fijn ingesneden wordt (zie foto hierboven). Op eenzelfde manier wordt ook de sokkel licht inspringend geplaatst (zie foto hieronder), zodat het model een veel lichtere indruk nalaat. Ook andere onderdelen, zoals boorden, poetsdoppen en aslade, werden verfijnd bijgewerkt.

Deze nieuwe serie kadert ook binnen de nieuwe Europese testnorm EN 15250 voor warmteaccumulerende houtkachels. Uiteraard haalt Tulikivi ook hier weer topresultaten, in het bijzonder betreffende CO en stof.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist