Dovre speksteenkachels

Attityd 200


Naast de vorig jaar geïntroduceerde Attityd 100 speksteenkachel brengt Dovre nu een kleinere versie: De Attityd 200.

 

 

De Attityd 200 is een gietijzeren kachel met secundaire verbranding. Hij heeft een groot gebogen glasoppervlak met zijruiten voor een optimaal vuurzicht. Door de ommanteling met speksteen is het resultaat een eigentijdse kachel met een zeer prettig aanvoelende warmtegeleiding. Eigenschap van speksteen is dat het lang zijn warmte vasthoudt en uiteindelijk zorgt voor een laag brandstofverbruik. Doordat de Attityd 200 een stuk compacter is dan zijn grote broer, is deze makkelijker te plaatsen en ook geschikt voor minder grote woonkamers.

                                          

Onderhoudsarm en milieuvriendelijk

De houtkachel Attityd 200 is voorzien van het unieke airwash-systeem dat ervoor zorgt dat de glasramen langer schoon blijven. Aanvullende techniek zit verwerkt in de verbrandingskamer, voorzien van een dubbel verbrandingsysteem. Hierdoor ontstaat er een hoger warmterendement en een schonere, zeer complete en milieuvriendelijke verbranding.

 

DRU levert haarden en kachels uit het complete Dovre assortiment, variërend van klassieke tot rustieke modellen, al dan niet geëmailleerd in verschillende kleuren.


Kijk voor meer informatie op: www.dru.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist