Sikken en Sikken haarden

Pura


PURA, voor de liefhebber van het pure vuur, ommantelt in puur, massief, ongelakt staal…Weer een typisch ontwerp van Petra + Henk Sikken, bekend door hun strakke, functionele vuurobjecten uit Zwitserland.

PURA, een houtkachel voor echte puristen. Hier domineren de 8 mm dikke zijplaten en de 12 mm! frontdeur, uitgevoerd in gezandstraald, geschuurd en geolied staal.

 

 

De staalstructuur komt door deze behandeling opvallend naar voren; iedere plaat heeft een andere oppervlakte en geeft de kachel zijn eigen unieke karakter.

PURA is bijzonder geschikt om “open” te stoken. Door de hooggeplaatste vuuropening in de frontplaat (76 cm!) is het echte vuur in de hele woonruimte zichtbaar! Gesloten gestookt brandt ook de PURA buitengewoon milieuvriendelijk, heeft een rendement van bijna 83% en produceert 50% minder schadelijke stoffen dan de strengste Europese voorschriften. (TNO gekeurd, het keuringsrapport ligt ter inzage bij uw dealer). De grote glazen ruit wordt d.m.v. een greep achter de frontdeur, soepel naar beneden geopend en naar boven gesloten. (Staand en zonder te bukken).

 

Alleen voor het reinigen van de ruit moet de grote frontdeur geopend worden.

PURA, uw keuze voor puur staal en puur vuur!


Kijk voor meer informatie op: www.sikken.ch

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist