Pelletkachel Stûv P-10

wint prestigieuze Red Dot Product Design Award 2016

Stûv, toonaangevend specialist in het ontwerpen, produceren en verkopen van hout-, gas- en pellet kachels en haarden, heeft met de Stûv P-10 pellethaard de hoog aangeschreven Red Dot Design Award gewonnen in de categorie Product Design. De Red Dot Design Award is één van de meest prestigieuze design-awards ter wereld, en staat wereldwijd bekend als een erkend keurmerk. De jury, samengesteld uit 41 internationale experten, koos voor de Stûv P-10 omwille van zijn innovatieve technologie, het minimalistisch design, zijn milieuvriendelijkheid en functionaliteit. De officiële prijsuitreiking vond plaats op 4 juli 2016, in het Aalto Muziektheater te Essen in Duitsland.De Stûv P-10 werd verkozen uit zo’n 5.200 producten van verschillende producenten en designers, afkomstig uit 57 verschillende landen. Nooit eerder in de geschiedenis van de Red Dot Design Award werden er zoveel inzendingen bekeken en gejureerd. De 41-koppige jury, bestaande uit internationale experts, jureerde op 9 criteria: waaronder innovatie, functionaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Design en innovatie De Stûv P-10 maakte indruk op de jury vanwege zijn unieke en baanbrekende techniek en strak modern design. De pelletkachel onderscheidt zich zowel esthetisch als technisch van de bestaande pelletkachels. In tegenstelling tot bestaande pelletkachels bij de concurrenten bevindt de techniek van de Stûv P-10 zich onderaan. Het technische onderdeel is ook het ‘voetstuk’ waarop de verbrandingskamer staat. Het strak en sober design maakt van de Stûv pelletkachel een mooi meubelstuk dat perfect past in elk modern interieur. De zeer aanwezige en mooie vlam zorgt voor een gezellige sfeer en verspreidt een aangename warmte in de woonkamer. De Stûv pelletkachel is stil aanwezig en veroorzaakt geen storend tikkend geluid van vallende pellets, noch van ingebouwde ventilatoren.

Naast de opvallende kenmerken op gebied van design en techniek, is de Stûv P-10 ook zeer performant met een uitzonderlijk rendement van meer dan 90%.

“Met deze prestigieuze award versterkt Stûv eens te meer zijn positie als toonaangevende speler op gebied van industrieel design. We zijn trots op deze internationale erkenning, “ aldus Jean-François Sidler, algemeen directeur van Stûv.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist