OXFORD HAARDEN

WARMTE MET UITSTRALING

Oxford onderscheidt zich
Oxford maakt warmte met een vleugje industriële uitstraling! De openhaardinzetten van Oxford onderscheiden zich van inzetten van andere merken, door het gebruik van veel meer glas en minder staal. Hierdoor creëren we een tijdloze look. De Nova hoekinzetten hebben glas dat doorloopt in de hoeken. Wanneer u vanuit een hoek naar de brandende inzet kijkt, heeft u een onbelemmerde inkijk in het vuur. Dit maakt Oxford haarden uniek in zijn soort. Andere merken hebben staal in de hoek(en) van de inzet of glas met zwarte randen. Het gevolg is, een zeer beperkte inkijk in het vuur.

Oxford Nova Hoek Links
De Nova Hoek Links heeft glas dat doorloopt in de hoeken. Wanneer men vanuit een hoek naar de brandende inzet kijkt, heeft men een onbelemmerde inkijk in het vuur. Dit maakt het Oxford product uniek in zijn soort. Bovenstaand model is standaard te verkrijgen in de kleur zwart, maar de haarden zijn ook te leveren in andere kleuren dit is wel op aanvraag en tegen meerprijs.

Meer weten over Oxford
Indien u meer wilt weten over de haarden van oxford kunt u kijken op www.oxfordhaarden.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist