Ontdek het nieuwe vuur

met Virtuo-Flame® techniek!

Innoveren en streven naar perfectie, bij DRU werken wij hier continue aan. Hierdoor blijven wij veranderen en lopen wij voorop in de nieuwste technologieën. Een nieuwe ontwikkeling waar wij erg trots op zijn is de nieuwe elektrische haard met unieke Virtuo-Flame® techniek

De DRU Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte met een geavanceerde 3D-technologie, dit maakt het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard. Ben jij klaar voor de toekomst? Ontdek waarom de DRU Virtuo dé haard is voor jou!

Een beter milieu begint bij onszelf
Een betere wereld creëren voor de volgende generatie is iets waar we allemaal mee bezig zijn. De DRU Virtuo helpt hierbij! Deze haard is 100% elektrisch en vraagt niet langer om fossiele brandstoffen, maar biedt wel exact wat je in vuur zoekt. Een prachtig vlammenspel, het geluid van knisperend hout en heerlijke warmte. De natuurechte houtblokken zijn een prachtige toevoeging en geven je het gevoel dat je voor een echte gas- of houthaard zit. Daarnaast kan je alles eenvoudig zelf instellen met de afstandsbediening. Op een mooie zomeravond kun je dus ook heerlijk genieten met het gezin van vuur zonder warmte!

Kies een vlambeeld die bij jou past
Met de unieke Virtuo-Flame® techniek is het vuur niet van echt te onderscheiden. Er is een ruime keuze uit verschillende vlambeelden, kies de vlammen die jij mooi vindt.

Kies je eigen design en afwerking
Wanneer je nadenkt over het plaatsen van een haard kijk je vaak naar de mogelijkheden in je huis. Of je een rookkanaal of afvoer hebt of kunt plaatsen is vaak een belangrijk element. Wanneer je in een appartement woont worden hierdoor ook je mogelijkheden beperkt. De elektrische haard is eenvoudig te plaatsen, het enige wat je nodig hebt is een stroomvoorziening! Vaak wordt het mooi gevonden om een ombouw te maken om de haard, met de DRU Virtuo zijn er veel mogelijkheden! Daarnaast is de haard onderhoudsvriendelijk.  

Welke haard kies jij?
Geen huis en wens is hetzelfde. Daarom is de DRU Virtuo er in drie versies, een fronthaard, 2-zijdige haard en een 3-zijdige haard. Welke haard kies jij?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over DRU Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist