Meer sfeer in je woning

met een haard

Een sfeervolle gashaard nemen als je gasloos wilt wonen?

Allereerst wonen de meeste mensen voorlopig nog niet gasloos. Uiteindelijk zullen we wel moeten, maar het omschakelen is best duur. Bovendien is gas gewoon heel efficiënt als verwarmingsbron. Het is de schoonste van alle fossiele brandstoffen. Maar wat als je wel gasloos wilt wonen? Of als je woning zelfs al van het gas af is? Daarvoor heeft Barbas Bellfires haarden een nieuw concept: de vlamgarantie. Stel je voor dat je nu een gashaard koopt, maar je wilt later overstappen op een andere energiebron. Of je hebt al geen gasaansluiting meer. Dan past Barbas Bellfires de haard voor je aan om op een andere brandstof te branden. De kachels branden bijvoorbeeld uitstekend op biogas of op propaangas. Zo kijk je met een gashaard niet alleen naar het nu, maar ook naar de toekomst.

De moderne gashaard: nóg meer sfeer

Misschien denk je bij een gashaard alleen aan de ouderwetse haarden van vroeger. Misschien is dat ook precies wat mooi in je woning past en ben je gek op de jaren 70/80 stijl. Maar wil je dat wel in je moderne woning? Ja, want ook gashaarden zijn gewoon met hun tijd meegegaan. Je hebt tegenwoordig prachtige gashaarden in heel veel soorten en maten. Zo zijn er strakke moderne gashaarden die de modernere woning meteen meer sfeer geven. Maar er zijn ook robuuste industriële designkachels te vinden. Kortom: voor elke woonstijl zijn er prachtige gashaarden te vinden die naadloos passen in het interieur.

In elk seizoen te gebruiken

Denk je bij een gashaard meteen aan koude winteravonden? Dan zit je ernaast! Je kunt een moderne gaskachel precies instellen. Je kunt hem dus ook prima gebruiken op een zwoele zomeravond. Je kunt de haard dan zo zacht zetten dat je wel de gezelligheid van de vlammetjes hebt, maar niet de hitte die je er in de winter van verwacht. Bovendien is de haard ook gewoon heel gezellig om bij te zitten als hij niet aanstaat. Je kunt de gashaard in principe in elk seizoen gebruiken om sfeer te maken. Een gashaard is niet voor niets zo populair: het is een handige en mooie manier om extra sfeer te creëren. Een haard dient als eyecatcher in het interieur. Dankzij de veelzijdigheid van de vormgeving is er altijd een mooie designhaard die past in jouw interieur. Bovendien is het niet alleen een mooi sierobject, maar is de gashaard natuurlijk ook gewoon praktisch te gebruiken. Het is een efficiënte manier om (een deel van) je huis te verwarmen in de koudere seizoenen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Haardentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist