Kombifire gas en hout in één haard

Kiezen tussen hout of gas

Met een zelfgemaakt, knisperend en geurend vuur is de authentieke houthaard de ultieme sfeermaker. Wel vraagt een houtvuur de nodige aandacht. Denk maar aan houtblokken halen, het vuur aanmaken en de aslade legen. Het alternatief is de gashaard, waarbij sfeer in een handomdraai gecreëerd wordt, maar die niet de complete beleving van een authentiek houtvuur geeft.Kiezen tussen hout of gas

Veel mensen worstelen met de vraag welke haard het beste bij hen past. De crux is dat voor beide sfeermakers wat te zeggen is. De keus voor hout of gas hangt vaak af van het moment; waar kerstavond vraagt om de sfeer van een authentiek houtvuur, dient na een lange werkdag vooral het gemak. Ook bestaan er binnen het gezin soms verschillende voorkeuren voor hout of gas, waardoor kiezen nog moeilijker wordt.

Kombifire: de enige sfeerhaard die op gas én hout kan branden.
Gelukkig hoeft die keuze niet langer gemaakt te worden. KombiFire laat de positieve aspecten van beide vuren excelleren in één uniek gepatenteerd wisselsysteem. Gas- en houtvuur branden volledig gescheiden van elkaar, waardoor stoken gegarandeerd veilig is. Het revolutionaire systeem is zorgvuldig ontwikkeld door een team van gas- en houthaard specialisten en bovendien gemakkelijk zelf te bedienen. Aan het switchen hoeft geen installateur te pas te komen. U bepaalt zelf wanneer er op gas of hout wordt gestookt en creëert daarmee een geschikt haardvuur voor ieder moment.

Open vuur
KombiFire is gericht op sfeer. Een open vuur biedt de meeste sfeer omdat het vuurbeeld niet belemmerd wordt door glas of metaal. Ook kan de haard de hele avond op vol vermogen branden met een prachtig groot vlammenbeeld.

Veiligheid
KombiFire is een uniek systeem dat gebruiksvriendelijk en bovenal veilig is. Het voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ondermeer goedgekeurd door KIWA en SGS. Bovendien is het systeem CE-gecertificeerd voor alle Eurolanden.

Service en Garantie
KombiFire garandeert dat elk toestel voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Ieder toestel ondergaat een aantal nauwgezette controles voor het de fabriek verlaat. De garantieperiode van het toestel is 1 jaar. Een eventuele storing of defect wordt zo snel mogelijk verholpen via uw dealer, die eventueel een beroep kan doen op de service van KombiFire. Zo kunt u met zekerheid genieten van onbeperkt stookplezier.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kombifire gas en hout in één haard?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist