KOMBIFIRE EKO

DE EERSTE HOOG RENDEMENT GAS EN HOUT SFEERHAARD

KombiFire Introduceert de KombiFire Eko. De enige gesloten hoog rendement haard die zowel op gas als hout kan branden. De Eko heeft een schone verbranding en een hoog rendement (81% Hout, 75% Gas). Hiermee kunt u genieten van een prachtig haardvuur en de vrijgekomen warmte.

90% van de consumenten kiest voor een gesloten hoog rendement haard.
Ongeveer 9 van de 10 haarden die verkocht worden is een gesloten hoog rendement haard. Tot voor kort bestond er geen gesloten hoog rendement gas en hout haard. KombiFire heeft hier verandering in gebracht waardoor het nu mogelijk is om op gas en hout te stoken waarbij tevens een hoog rendement wordt behaald. Ook biedt Kombifire Eko de oplossing voor mechanisch geventileerde woningen want er behoeft geen kostbare ventilator te worden geplaatst.

Kiezen tussen een authentiek houtvuur of het comfort van een gashaard
Veel mensen worstelen met de vraag welke haard het beste bij hen past. De crux is dat voor beide sfeermakers wat te zeggen is. De keus voor hout of gas hangt vaak af van het moment; waar kerstavond vraagt om de sfeer van een authentiek houtvuur, dient na een lange werkdag vooral het gemak. Ook bestaan er binnen het gezin soms verschillende voorkeuren voor hout of gas, waardoor kiezen nog moeilijker wordt.

KombiFire: de enige gepatenteerde sfeerhaard die zowel op gas als hout kan branden
Gelukkig hoeft die keuze niet langer gemaakt te worden. KombiFire laat de positieve aspecten van beide vuren excelleren in één uniek gepatenteerd wisselsysteem. U bepaalt zelf wanneer er op gas of hout wordt gestookt en creëert daarmee een geschikt haardvuur voor ieder moment.

Veiligheid en Patent
KombiFire is een gepatenteerd systeem dat gebruiksvriendelijk en bovenal veilig is. Het voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ondermeer goedgekeurd door KIWA en SGS. Bovendien is het systeem CE-gecertificeerd voor alle Eurolanden..

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kombifire gas en hout in één haard?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist