inbouwhaard van DRU

Metro 100XT

DRU presenteert een verbeterde versie van de Metro 100XT gashaard. Naast een hoger en natuurlijker vlambeeld hebben de 100 cm brede inbouwhaarden ook een strakker design gekregen. Hierdoor sluit de lijn nog beter aan bij de huidige interieurtrends. Voor elke stijl en smaak is er een passende, sfeervolle haard. Er kan gekozen worden voor een frontmodel, tunnelmodel of een 2- of 3-zijdige hoekhaard.Innovatieve brander
Dankzij de Vario Burner© brandertechniek is het vlambeeld hoger en voller geworden, ook bij een laag vermogen. Hierdoor wordt het in een woonkamer niet te warm en kan bovendien op energie bespaard worden. De inbouwhaard is standaard voorzien van een regelbare afstandsbediening met temperatuurdisplay en klokfunctie.

Individueel design
Metro 100XT gashaarden kunnen op elk interieur worden afgestemd. Voor het branderbed is er een keuze uit een authentieke houtset of witte Carrara stenen. De houtblokken zijn groter en robuuster geworden en daardoor niet meer van echt hout te onderscheiden. De binnenzijde van de haard kan voorzien worden van zwarte profielplaten of spiegelend Ceraglass.

Variatie aan opstellingen
De inbouwhaard is door zijn breedte uitermate geschikt voor moderne en strakke opstellingen. Het frontmodel heeft enkelzijdig vuurzicht. De tunnelhaard is een doorkijkmodel en wordt veelal toegepast als roomdivider met aan twee zijden zicht op het vuur. De 2- en 3-zijdige hoekhaarden uit de Metro 100XT lijn geven het gevoel van een open vuur. Deze haarden bieden vanuit meerdere posities zicht op het vlambeeld en zijn toepasbaar in vrijwel elke woonruimte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over DRU Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist