Helex

I-Frame 63 45 Panorama

Deze Helex I-Frame is een gesloten gashaard met het meest innovatieve en realistische vuurbeeld. U kunt dit vuur niet onderscheiden van een echt houtvuur en het biedt een warme ambiance.

Standaard wordt de achterwand uitgevoerd met een glad zwart oppervlak. Optioneel kunt u de achterwand ook uitvoeren met spiegelende zwarte panelen waardoor de vlammen meer dieptewerking bieden.

De bediening vindt plaats via de bekende Helex I-Mode. Hiermee kunt u de brander volledig bedienen en laten moduleren. U bespaart hiermee niet alleen het gasverbruik, maar ook de warmte afgifte kan tot 60% worden teruggedrongen. Wilt u de haard bedienen met uw telefoon of tablet, laat u hem dan uitvoeren met de WiFi module.

De ruit kan uitgevoerd worden in ontspiegeld glas zodat u minimale spiegeling in de ruit heeft. Op deze manier krijgt het toestel de uitstraling van een echte open haard.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette.

Kijk voor meer informatie op https://https://www.helex.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist