Helex I-Frame 6363

Compact, sfeervol en stoer

De I-Frame 6363 is een enorm veelzijdige haard, die dankzij zijn vormgeving en compactheid, op veel manieren te plaatsen is. Zo kan hij diep in de hoek worden geplaatst zodat de opstelling niet te veel ruimte van de kamer in beslag neemt. Dit is ideaal voor een kamer en suite.

Met de glasmaat van 63 cm breed en 63 cm hoog, is deze haard prima te combineren met een schouw. Maar modern of strak ingebouwd zal deze I-Frame ook mooi tot zijn recht komen. Door de gladde achterwand, bestaat ook de mogelijkheid om hem tegen een vlakke muur te plaatsen. Met de additionele zwart glazen achterwand, kunt u optisch meer diepte creëren. De vlammen zullen spiegelen in het glas en een levendig schouwspel laten zien.

De haard bevat een dubbele brander waardoor de warmteafgifte perfect afgestemd kan worden op de opstellingsruimte. Ook kunnen de branders moduleren van hoog naar laag. Eén en ander wordt bediend met een stilistisch vormgegeven afstandsbediening. Met de I-Frame 6363 haalt u een stoere, compacte en sfeervolle haard in huis. Al met al een stoere, sfeervolle en compacte haard waarbij door de maatvoering, weinig ruimte in de kamer zal worden ingenomen.

Kijk voor meer informatie op https://www.helex.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist