Helex I frame

hoek en panorama opstelling

De gesloten gashaarden uit de I-Frame serie van Helex hebben zich inmiddels wel bewezen. Nogal wat liefhebbers van een zeer fraai vlambeeld in combinatie met aangename warmte vielen voor de charmes van deze haarden. Daarom heeft Helex besloten nog een stap verder te gaan. Helex stelt u graag voor aan 2 nieuwe hoek en panorama modellen: de I-Frame 63 45 Hoek / Panorama en de I-Frame 100 38 Hoek / Panorama.100% frameless
Typerend voor deze modellen uit de I-Frame serie is dat zij één geheel vormen met de wand. Elk type is zo ontworpen dat eenmaal geïnstalleerd, het frame en de staaldelen niet meer zichtbaar zijn. Het resultaat is de suggestie van een open haard, maar dan met een goed rendement en een stuk veiligheid door toepassing van een gesloten afvoersysteem. Ook het vlambeeld is niet meer van een echt houtvuur te onderscheiden. Boven op het vuurbed liggen naar keuze de standaard houtset, stoere keien of sierlijke carrara steentjes. Dit in combinatie met het fraaie vlambeeld geeft een fantastisch vlammenspel! Met de optionele brede lamellen achter(zij)wand creëert u een trendy en moderne inbouwhaard.

Bedieningsgemak
Het bedieningsgemak is van hoog niveau. In de standaard meegeleverde inbouwcassette is een moderne afstandsbediening met thermosstatische regeling toegepast. De I-Frame biedt verder het installatiegemak dat bekend is van dit type gesloten haarden. Dus, geen additionele beluchting vanuit de woonruimte noodzakelijk en afvoer van rookgassen en toevoer van verbrandingslucht via de gevel mogelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist