Helex haarden

Trendsetter in sfeerverwarming

Steeds vaker worden interieurs gecombineerd of geïntegreerd met de (gas)haard. Complete kastsystemen, meubels en TV opstellingen vormen een geheel met de strak belijnde (gas)haarden van tegenwoordig. Daarom heeft HELEX een reeks toestellen ontwikkeld die daar perfecte combinatie mogelijkheden voor bieden, nl de I-Frame serie.

Maar HELEX gaat verder. Ze bieden u een sublieme totaal oplossing voor een gasinbouwhaard geïntegreerd met een Flatscreen TV. Was het voorheen de trend om een Flatpanel zichtbaar in uw huiskamer te hebben, nu ontstaat steeds meer de wens om de Flatscreen uit het zicht te plaatsen als deze niet wordt gebruikt. Zie bijvoorbeeld ook de ontwikkeling in TV meubels waarbij er met schuifdeuren gewerkt wordt. En daar heeft HELEX nu een unieke oplossing voor. En deze is onlangs met heel veel succes op de Woonbeurs gepresenteerd.

De opstelling bestaat uit één van de haarden uit de HELEX I-Frame serie, en een speciaal ontwikkelde Full HD TV met een op kleur gebracht glaspaneel. Zoals al op de afbeelding te zien is, verdwijnt de Flatscreen volledig in de haardboezem en wordt afgedekt met een fraai glaspaneel. Het geheim van deze opstelling zit hem in de combinatie van Flatscreen TV en het glas. Deze is zo samengesteld dat u in feite één groot gekleurd glaspaneel ziet met een helder deel waar de TV achter

wordt geplaatst. Bij het niet in gebruik zijn van de Flatscreen is alleen de fraaie glasplaat zichtbaar en indien men de TV inschakelt, kunt u genieten van het haarscherpe Full HD beeld van de Flatscreen. Om de TV bestand te laten zijn tegen de warmteontwikkeling van de haard, is deze zo ontwikkeld dat

bepaalde componenten extern zijn geplaatst. Deze hittegevoelige en ook warmte ontwikkelende componenten krijgen daardoor voldoende koeling om goede werking van de TV te kunnen garanderen. Daarnaast zijn deze componenten ook beter toegankelijk voor eventuele service handelingen. Ook de LCD monitor is speciaal uitgevoerd, waardoor deze direct tegen het glas is geplaatst. De kijkhoek is hiermee zeer groot en u kunt zo optimaal genieten van de perfecte Full HD beeldkwaliteit!

Uiteraard heeft deze TV de mogelijkheid om DVD/ Blu Ray, Multimedia, PlayStation e.d.aan te sluiten. Het glas is in alle RAL-kleuren leverbaar en is zowel in glans als in mat te leveren. Het wordt geproduceerd in de voor u gewenste maten. Deze unieke combinatie van de I-Frame gashaard met zijn perfecte vlambeeld en de volledig geïntegreerde Full HD Flatscreen kan daardoor naar zeer persoonlijke wensen uitgevoerd worden.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.helex.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist