Helex haarden

Linefire


Wie op zoek is naar een strakke inbouwhaard met een verrassend vlammenspel hoeft niet verder te zoeken. Helex biedt u deze “juweel” van een haard!

De LINE FIRE heeft door zijn strakke vormgeving een heel moderne uitstraling.

In deze strakke vormgeving komt het lijnvuur uitstekend tot zijn recht. De vlammen staan in een dunne rechte lijn naast elkaar, wat een mooi intrigerend vlammenspel oplevert.

   

Maten:

De LINE FIRE is een complete stalen open Gas Inbouwhaard die in 3 verschillende maatvoeringen te verkrijgbaar is. Deze types zijn aangeduid met de vuurbreedtes  1300 / 1600 / 2200 De mogelijkheid om uit de verschillende breedtes te kiezen maakt de LINE FIRE geschikt voor bijna iedere inbouwsituatie.

 

Technisch

De LINE FIRE  is leverbaar in een aardgas of propaan uitvoering. De bediening is volautomatisch met een afstandsbediening. Optioneel leverbaar met Carrara of Lava stenen.


Kijk voor meer informatie op: www.helex.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist