Helex gasinbouwhaarden

I Frames


Deze unieke inbouwhaard vormt één geheel met wand of schouw, doordat in dit ontwerp een frame of staaldelen niet meer zichtbaar zijn. Het resultaat is een uitstraling van open vuur. Of het nu strak in een wand wordt ingebouwd of omlijst door een schouw, bijna alle interieurstijlen zijn mogelijk.

 

Met de optionele lamellen achterwand en strakke inbouw creëert u een zeer trendy en moderne inbouwhaard, terwijl met de steenmotief wandset in combinatie met haardplaat u een elegante klassieke uitstraling krijgt.

De haardafmetingen zijn perfect afgestemd op het Helex schouwenprogramma.

Het bedieningsgemak is eveneens van hoog niveau. In de standaard meegeleverde inbouwcassette is een moderne afstandsbediening toegepast.

Het vlambeeld is niet van een echt houtvuur te onderscheiden. Bovenop het vuurbed van gloeidelen is een realistische keramische houtset geplaatst.

Dit in combinatie met het zeer fraaie vlambeeld maakt een fantastisch vlammenspel!

De gesloten haard biedt verder het installatiegemak bekent van dit type haarden. Geen additionele beluchting vanuit de woonruimte noodzakelijk en afvoer van rookgassen en toevoer van verbrandingslucht via de gevel is mogelijk.


Kijk voor meer informatie op: www.helex.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist