Helex

I-Frame 85 40 RD

 

De I-Frame 85 40 RD is de meest ideale oplossing om een deling in uw kamer te bewerkstelligen. En vanuit beide ruimtes houdt u toch nog prachtig zicht op een mooi breed vuur. Wilt u de kamer ruimtelijk houden? Dan kan de haard gebouwd worden met een “open” schouw. Hierdoor zal de haard wat meer doorkijk in uw kamer bieden. Optioneel kunt u het vuurbed vullen met pebbles, carrara of basalt split Standaard leveren wij deze haard met stammen.Over Helex
Het familiebedrijf Helex BV is al ruim 45 jaar actief in het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van sfeerverwarmingsproducten. Ooit begonnen als leverancier van Openhaarden, maar door de wisselende trends in de markt, doorontwikkeld naar een bedrijf dat alle soorten haarden en kachels in zijn assortiment heeft. Helex verkoopt zijn producten niet alleen in Nederland. Ook in verschillende landen in Europa en zelfs in Japan vinden deze gretig aftrek.  Het bedrijf ontwikkelt haar gas producten in een modern laboratorium in Nederland waarna de toestellen door GASTEC van het CE keurmerk worden voorzien, hetgeen borg staat voor kwaliteit en veiligheid. De controle over het hele traject van ontwikkeling tot verkoop is één van onze sterke punten en geeft onze organisatie de mogelijkheid de kwaliteit van onze producten optimaal te kunnen waarborgen. 

Helex probeert altijd innovatief te zijn en heeft reeds diverse trends weten te creëren.  

Kijk voor meer informatie op https://www.helex.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Helex?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist