Harrie Leenders Haarden

Vuur, made in Holland


Onlangs onderging de showroom van haardenfabrikant Harrie Leenders een rigoureuze metamorfose. De showroom is geopend voor dealers en voor consumenten. Op deze unieke plek in het Brabantse Oirschot kan men uitgebreid kennismaken met het merk en de haarden van Harrie Leenders. De huiselijke hoekjes geven de showroom een extra persoonlijk karakter. De Brabantse gastvrijheid staat garant voor een inspirerend bezoek dat meer dan de moeite waard is.

 

 

In de compleet nieuwe ingerichte showroom zijn meerdere hout- en gasgestookte haarden aangesloten zodat men het vuur daadwerkelijk kan ervaren. Het ritueel ‘vuur stoken’ kan in deze ruimte live worden ervaren, dat wil zeggen: consumenten mogen zelf een houtkachel aanmaken zodat ze echt kunnen beleven wat een houthaard betekent.

 

 

Het beheersen van vuur is een complex proces. Harrie Leenders staat voor eenvoud in stijl en aandacht voor vuur. Het resultaat is terug te vinden in de haarden.

 

Met ruim 25 jaar ervaring als haardbouwer staat er één doel voor ogen: haarden bouwen met een nagenoeg volledige verbranding en eenvoudige bediening. Inmiddels zijn de producten het beste bewijs van het vakmanschap.


Kijk voor meer informatie op: www.leenders.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist