Haardentrends 2014

Houtkachels in de sfeer van Scandinavië

WonenWonen.nl signaleert een nieuwe trend voor 2014 overgewaaid uit het koude Scandinavië: de houtkachel is hot!

De houtkachel staat garant voor een maximum aan sfeer en zorgt voor genoeg warmte om een behoorlijke ruimte te verwarmen. Elegante ontwerpen met extra grote ruiten waar het vlammenspel van diverse kanten zichtbaar is. Robuuste gietijzeren kachels of moderne modellen met een strak weggewerkte houtlade. Achter glas of als open vuur. De houtkachel geeft een stijlvolle Scandinavische look aan elk interieur. Uitgerust met hoogstaande technologie zorgen de milieuvriendelijke kachels voor een optimale verbranding en dus voor een minimale uitstoot en maximaal rendement. Houtkachels passen dan ook prima in een milieubewuste leefstijl. Als ze goed worden gestookt, dragen ze niet bij aan het broeikaseffect.

Daarnaast is er een andere ontwikkeling: duurzaam en milieubewust stoken is van deze tijd. Wie milieubewust wil verwarmen, doet er goed aan zich te oriënteren op het gebied van pellet- en speksteenkachels, accumulerende haarden en kachels en cv-haarden. Daarmee kan het energieverbruik zo laag mogelijk worden gehouden en wordt het huis toch behaaglijk warm. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist