Flam Inbouwhaarden

Largo+

Door de torenhoge brandstofprijzen groeit weer de vraag naar ‘vaste brandstoffen’ en draait ook de ontwikkeling van innovatieve haarden op volle toeren. Bij specialist FLAM in Sint-Truiden wordt er komende herfst en winter veel verwacht van de inbouwhaard Largo+. Deze ‘multibrandstofhaard’ leent zich om met kolen, hout of zelfs kersenpitten, uiterst energiezuinig en stijlvol te verwarmen. Largo+ kan ook als open haard worden gebruikt en is dé blikvanger in het najaarsgamma.Als het om design en technologie gaat, is de Largo+ volgens FLAM zijn tijd ver vooruit. Om ook de wetgeving een stap voor te zijn, voldoen de emissiewaarden van Largo+ nu al aan toekomstige normen. Het rendement van deze vastebrandstofhaard piekt op 85 tot 90%. Aan de buitenkant valt de Largo+ op door het grote glasvlak en slanke metalen frame, wat voor een strakke en minimalistische aanblik zorgt.

Verbrandingstechnologie geperfectioneerd
De Largo+ onderscheidt zich door de regeltechniek. Het gepatenteerde Multi-Turbo verbrandingssysteem werd verder verfijnd om een nog efficiëntere verbranding en meer stookcomfort te verkrijgen. Deze ‘MT+’ technologie is bovendien nog fijner regelbaar, waardoor zelfs bij slechts 10 à 15 % van het warmtevermogen een extreem hoog rendement wordt gehaald. Op die manier kan veel langer met een minimale hoeveelheid brandstof worden verwarmd.

De extreem hoge verbrandingstemperaturen creëren een optimaal thermisch rendement, en zorgen tegelijk voor een absoluut minimale uitstoot van CO en fijn stof. Anderzijds zorgt het unieke design voor meer stralings- en minder convectiewarmte, terwijl de ommanteling nagenoeg koud blijft.

Een open haard mét een hoog rendement
Voor de liefhebbers van de open haard ontwikkelde FLAM voor Largo+ een nieuwe liftdeur. Het glas van de Largo+ kan volledig omhoog worden geschoven, waardoor er volledig onbelemmerd zicht is op het vuur en het vlammenspel te horen is. Zowel bij de openhaardfunctie als bij gesloten deur rendeert de Largo+ met verschillende brandstoffen. Naast de traditionele kolen, bruinkoolbriketten of industrieel antraciet, kunnen er ook allerlei vormen van alternatieve biomassa worden gebruikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist