Faber elektrische haarden

haardsfeer uit het stopcontact


Elektrische sfeerhaarden worden steeds populairder. Het is immers gemakkelijk dat een stopcontact voldoende is om voor warmte en sfeer te zorgen. Haardenfabrikant Faber introduceert daarom een nieuw model. De frameloze inbouwhaard Vega kan zich met zijn realistische vlammenspel goed meten met een open haard. En inbouwen kan overal: in een valse boezem of wand, maar ook in de optionele MDF designkast Rose.

De groeiende populariteit van elektrische sfeerhaarden is makkelijk te verklaren. In vergelijking met een open haard is er geen rookkanaal, geen gesjouw met houtblokken en geen schoonmaakwerk nodig. Bovendien kan een elektrische sfeerhaard overal worden geplaatst. De aanwezigheid van een stopcontact is voldoende.

Designkast

Met de frameloze inbouwhaard Vega voegt Faber een bijzonder model toe aan het assortiment. Door het ontbreken van een frame is een fraaie manier van inbouwen mogelijk. Dat kan niet alleen in een valse boezem of in een wand, maar ook in de speciaal voor de Vega ontworpen MDF designkast Rose. Deze kast – leverbaar in de kleuren eiken-basalt, titanium en greige laqué – heeft onderin twee klepdeuren. Zo krijgt de kamer meteen extra opbergruimte.

Realistisch vlammeneffect

De Vega heeft een regelbaar en realistisch vlammeneffect dat met de afstandsbediening is in te stellen. Voor de verlichting van de houtset is gebruikgemaakt van de nieuwste LED-technieken. Daardoor lijken de houtblokken echt fel te gloeien. Met een formaat van ongeveer bijna 119 cm breed en 47 cm hoog is de Vega dan ook een echte eyecatcher.

De elektrische sfeerhaard is verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 1.195,00. In combinatie met de designkast MDF Rose bedraagt de consumentenadviesprijs € 2.499,00 (titanium of greige laqué) of € 2.699,00.

Faber is producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels, en maakt deel uit van de Ierse Glen Dimplex Group, wereldwijd de grootste fabrikant van elektrische verwarming en gashaar­den. Het totale concern telt ruim 10.000 medewerkers en heeft een omzet van circa 2 miljard euro. Naast haar hoofdvestiging in Heerenveen heeft Faber ook vestigingen in België, Groot-Brittannië en Duitsland.


Kijk voor meer informatie op: www.faber.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Faber haarden en kachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist