Faber doorkijkhaarden

Bright en tripple


Sfeerhaarden moeten vooral gezien mogen worden. Haardenfabrikant Faber heeft die terechte constatering op innovatieve wijze omgezet in het verrassende ontwerp van twee gashaarden die van meer kanten doen dan wat er van ze verlangd wordt: sfeer brengen. De strakke tweezijdige Bright en de minimalistische driezijdige Triple geven zicht op sfeer vanuit een onverwachte hoek.

Het mooie vlammenspel van gashaarden is meestal alleen te zien wanneer je er vóór zit. Daar waar het de bedoeling is om sfeer in de hele kamer te brengen, is dat eigenlijk jammer. Met die gedachte ontwierp Faber twee gashaarden waar je doorheen kunt kijken. Bij de Triple kan dat van links naar rechts – en omgekeerd – omdat deze haard aan drie kanten van glas is voorzien. Minstens zo verrassend is de Bright, die zowel van de voorkant als de achterkant gezien mag worden. Door de vlammen heen zie je duidelijk wat er aan de andere kant van de kamer gebeurt.

Regelbaar vuurbeeld

Door de drie glazen wanden van de Triple lijkt deze gashaard sterk op een open haard, maar heeft niet de nadelen van het sjouwen met houtblokken of het schoonmaken daarvan. Het regelbare vuurbeeld kan naar keuze branden rond witte carrara kiezels of  houtblokken. Als achterwand kan uit een vlakke of lamellen-uitvoering gekozen worden. Naast een coverplate is ten behoeve van inbouw voor de Triple ook een boezemijzer verkrijgbaar.

De Bright komt goed tot zijn recht als bijzonder element van een tussenwand in een kamer. Dankzij de doorkijkhaard, die onmiddellijk de aandacht trekt, vormen de delen dan toch één geheel. Zo dringt de sfeer in de hele kamer door, en niet alleen ‘in de hoek waar de kachel staat’. Het aantrekkelijke vlammenbeeld – dat naar keuze brandt rond een witte carrara kiezelset, houtblokken of sprokkelhout – zorgt dan ook voor een mooie overgang tussen de delen van de kamer.

Gemak

Zowel de Triple als de Bright hebben een gesloten verbrandingssysteem, met aanvoer van zuurstof van buiten en afvoer van rookgassen naar buiten. De Triple kan door dit systeem tegen iedere willekeurige buitenmuur worden (in)gebouwd. De gashaarden werken met een elektrische ontsteker. Voor extra gemak zijn ze beide voorzien van een afstandsbediening en een timer. Een thermostaat zorgt voor een constante temperatuur.

Met een hoogte van 47,6 cm heeft de Triple een knusse uitstraling. De voorzijde is 75,9 cm breed, de beide zijkanten 48,3 cm. De Triple is verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 3.399,00. De Bright heeft een hoogte van 62,8 cm en een breedte van 76,8 cm, en wordt geleverd voor een consumentenadviesprijs van € 3.599,00.

Faber is producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels, en maakt deel uit van de Ierse Glen Dimplex Group, wereldwijd de grootste fabrikant van elektrische verwarming en gashaar­den. Het totale concern telt ruim 10.000 medewerkers en heeft een omzet van circa 2 miljard euro. Naast haar hoofdvestiging in Heerenveen heeft Faber ook vestigingen in België, Groot-Brittannië en Duitsland.


Kijk voor meer informatie op: www.faber.nl
ink}Linktekst{/objDealersLink}

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Faber haarden en kachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist