DRU richt zich op toekomst

met Green Design

Een groot deel van uw dagelijks waterverbruik bestaat uit warm water: een warm bad, uw dagelijkse douche, of de comfortabele warmte van uw vloerverwarming. Dit alles wordt gevoed met warm water. Gemiddeld gebruikt een gezin zo'n 90 liter warm water per dag. En voor één warm bad is ongeveer 120 liter water nodig. Doordat grondstoffen steeds schaarser worden wordt het belangrijker om optimaal gebruik te maken van bestaande energiebronnen. U kunt er nu voor kiezen om uw huis milieubewust èn efficiënt èn trendy te verwarmen. In dit kader biedt DRU Verwarming B.V. in Nederland, en ver daarbuiten, duurzame oplossingen die inspelen op ontwikkelingen en behoeften vanuit de maatschappij: de Green Design lijn.

DRU haarden wil zich de komende jaren met de 'Green Design lijn' steeds meer op duurzaamheid gaan richten, omdat daar de toekomst zit. De trend van duurzaam en milieuvriendelijk zien we
natuurlijk in allerlei aspecten van het leven steeds meer terugkomen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar alternatieve energiebronnen en duurzame manieren om hun huis te verwarmen en willen niet meer afhankelijk zijn van nutsbedrijven. Bovendien worden steeds meer zogenaamde nul-energie woningen en zelfvoorzienende energiewoningen gebouwd, waar een haard dus simpelweg niet
meer als 'warmtebron' nodig is. DRU speelt op al deze wensen in door met hun Green Design lijn een assortiment haarden aan te bieden die op het CV-systeem aangesloten kan worden. Deze  nnovatieve haarden gebruiken de vrijgekomen warmte van het vuur om het water van de CV extra te verwarmen. Daarmee bespaart de consument op zijn stookkosten en kan tegelijkertijd genieten van een ouderwets vlammenspel.

DRU werd in 1754 opgericht en is daarmee een van de oudste industriële bedrijven van Nederland. Het bedrijf is op het gebied van productontwikkeling en assortiment de toonaangevende producent van verwarmingstoestellen met vestigingen in Nederland, België en Groot-Brittannië. DRU zet zich volledig in als het gaat om het behoud van het milieu; Alle producten voldoen aan de allerstrengste kwaliteitseisen en keuringen. Het huidige assortiment van gashaarden, houtkachels, CV-haarden en elektrische haarden is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling op het hoogste niveau.  ovendien zorgt DRU ervoor dat de energiereserves intact blijven voor toekomstige generaties. Daarom worden diverse projecten gesteund, waaronder het Oeganda-project waar lokale mensen nieuwe bomen kunnen planten om uiteindelijk beter in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.

In de nieuwe aanbouw van DRU, in Duiven, is een speciale trainingsruimte ingericht waar diverse CV-haarden uit de Green Design lijn zijn aangesloten. Deze ruimte wordt gebruikt om workshops te geven aan consumenten op het gebied van producten, mogelijkheden, wijze van installeren, maar ook over trends en (green) design.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over DRU Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist